Cartea de oaspeți

Vom lua decizii mai bune
dacă am știi cum
s-au simțit prietenii noștri la noi.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 8 reviews
by Catalina on Blank Business Name

Am petrecut un Craciun extraordinar. Va pup si sa o tineti tot asa.

by Ildikó on Blank Business Name

A fost super tare .curat apa buna .

by Mitra Claudia Cristina on Blank Business Name

Super relaxare , mediu placut , ambianta superba , preturi foarte bune , revenim cu drag �

by Florentina Demian on Blank Business Name

Revelionul la Salt Resort a fost o reusita, muzica foarte buna, Felix Galan ne-a incantat cu muzica pe toate gusturile, mincarea deosebita, felicitari bucatarului, organizare exceptionala, felicitari organizatorilor, recomand locatia pentru evenimente si pentru relaxare!!!!

by Maria Magdalena Cziko on Blank Business Name

Un loc perfect pentru o zi de iarna friguroasa unde gasesti apa calda dulce si sarata si saune deosebite unde iti poti incalzi trupul si sufletul!vom reveni cu siguranta!

by Zeno És Eszter Jarfas-Feher on Blank Business Name

Am citit comentarii pozitive si negative înainte sã mergem si noi sã vedem. Am petrecut patru nopti în hotel sãptãmâna trecutã si mi-am format propria opinie. Noi am fost foarte multumiti de conditii, de generozitatea proprietarilor, de curãtenia din hotel si de amabilitatea personalului. Unii spun si cã e prea scump... nici noi nu suntem oameni bogati, dar eu zic cã, dacã pretuiesti faptul cã ai liniste si intimitate, nu e chiar asa de scump. La bãile calde care apartin de Primãria satului un bilet este de 30 de lei si se stã maxim o orã (cã nu prea rezisti mai mult), aici biletul e de 70-80 de lei si ai acces nu numai la trei bazine interioare, dar si la jacuzi si vreo trei feluri de saunã. Eu zic cã pentru un om (sau un cuplu) care vrea sã scape de stres si vrea sã vadã cât mai putini oameni pentru o perioadã, este un loc perfect în aceastã perioadã al anului.

by Ana Camelia Corneanu on Blank Business Name

Suntem a doua oara aici, pentru ca ne-a placut mult. Copiii se distreaza de minune, si in bazinul mare si in cel de copii. Apa e foarte curata si strandul bine ingrijit. Mancarea nu e foarte variata, dar pentru o zi la piscina e mai mult decat suficienta. Copiiilor le e destul o ciorba, si oricare din ele e proaspata. Pretul e decent, atat e si in Cluj. Nu am inteles de ce difera pretul duminica, dar tot e bine.

by Andreea Suteu on Blank Business Name

Locul este primitor si frumos amenajat, îngrijit si curat! Atmosfera e pozitivă si datorită personalului implicat si amabil!Vom revenii cu plăcere de cate ori vom avea ocazia.
Carduri de membru Salt Resort

Cumpără acum unul dintre cardurile de membru Salt Resort și vei beneficia de prețuri reduse la tarifere de acces.


Mergi la Shop