Nunți & Evenimente

Piscină, terasă, restaurant, SPA, eveniment reușit, invitați fericiți!
Viața este frumoasă când împarți bucuria unui eveniment deosebit cu cei dragi.
La Salt Resort vei avea o echipa care îți va sta la dispoziție pentru a face din evenimentul tău, unul unic. Vei găsi la noi tot confortul și logistica necesară pentru a-ți vedea invitații fericiți.

Avem numeroase motive de fericire, în fiecare zi, dar fericirea invitaților tăi ține de organizarea acelui eveniment memorabil, despre care vor discuta și peste ani de zile.

Vino cu un motiv de sărbătoare. Noi de ocupăm de restul, după placul tău.Un vis împlinit

Nunta voastră la

Salt Resort

Cu farmecul lui aparte, restaurantul de 200 de locuri vă întâmpină cu o eleganță misterioasă. Ambianța pare a aminti de vremuri demult uitate: ferestre mari, mobilier din lemn masiv, pereți de piatră

    Pentru o nuntă de vis, punem la dispoziție preparate create de excepționalul nostru Chef, o echipă care poate organiza evenimentul până în cele mai mici detalii și toate decorațiunile necesare.Un moment important

Ne pregătim de

Botez

Designerul de evenimente va propune utilizarea spațiului și personalizarea suprafeței disponibile în cel mai atent detaliu.

    Salt Resort susține cultura și artiștii locali și vă poate pune la dispoziție inclusiv soliști vocali și formații instrumentale.
Îmi doresc

Propria mea

Petrecere Privată

Petreceri aniversare, logodne, reuniuni de familie, banchete, petreceri burlaci și burlacițe, majorate, petreceri de pensionare și multe alte idei.

    Pentru fiecare dintre acestea pot fi organizate seri tematice, iar echipa va sta lângă dumneavoastră pentru a vă transpune visele în petreceri de succes.Pentru o companie de succes

Cele mai plăcute

Petreceri Corporate

Petreceri corporate, Team-Building și Training-uri

    Indiferent care este necesitatea companiei dumneavoastră, La Salt Resort putem organiza conferințe, training-uri, întâlniri de afaceri, workshop-uri, prezentări de produs, petreceri tematice, aniversare și de sfârșit de an.