PISCINA EXTERIOARA

Vara vine cu mult soare la pachet, dar și cu chef de distracție, apă și plajă. La Salt Resort Cojocna le găsești pe toate, plus relaxare și sănătate în același timp. Afară te întâmpină 3 piscine exterioare, cu apă dulce și sărată, toate încălzite astfel încât experiența ta să fie una cât mai plăcută.

Piscina pentru relaxare cu prietenii și familia, este piscina cu apă dulce, încălzită la temperaturi între 27 și 29 de grade celsius. Adâncimea maximă este de 160 de centimetri, este accesorizată cu o cascadă relaxantă și cu multe șezlonguri din lemn masiv pe care să te poți relaxa.

Pentru că ei au nevoie de distracție, le-am pregătit o piscină doar a lor, a copiilor. Adâncimea maximă este de 100 cm, este chiar în vecinătatea piscinei mari și este perfectă pentru cei mai energici dintre cei mici. Copiii sunt ușor de supravegheat din orice punct al resortului.

Pentru sănătate și relaxare, am pregătit și o piscină cu apă sărată, încălzită, cu adâncimea maximă de 100 cm. Această piscină este prevăzută cu băncuțe, astfel încât confortul să fie la cel mai înalt nivel

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram