Restaurant

Un gust rafinat, Chefi de excepție.






Îmbinarea tradiției cu modernitatea

 

Servim în principal preparate din bucătăria tradițională și internațională și adăugăm varietate, în funcție de sezon.

Rețetele noastre au fost create de Master Chef Adrian Pop, cunoscut ca membru în juriul emisiunii Arena Bucătarilor, un Chef multimedaliat internațional și un ardelean veritabil.






DIN MENIU


CRISPY STRIPS

CRISPY STRIPS

Bucăți de piept de pui rumenite în înveliș crocant și mângâiate ușor cu sos chilli.

CHEESEBURGER DE VITĂ

CHEESEBURGER DE VITĂ

O chifteluță mare din carne de vită, aromată și condimentată, servită lângă brânză cheddar, legume și o chiflă proaspătă.

PULPĂ DE PUI LA CUPTOR

PULPĂ DE PUI LA CUPTOR

Pulpă de pui, gătită atât cât trebuie la cuptor cu garnitură catifelată de varză roșie călită și cartofi piure.

PULLED PORK

PULLED PORK

O chiflă mare, umplută cu spată de porc coaptă la cuptor și castraveți murați, servită cu cartofi prajiți si sos barbeque

CLUB SANDWICH

CLUB SANDWICH

Bucăți de sandwich cu șuncă, brânză și legume, servite toate alături de cartofi prăjiți.

TIRAMISU

TIRAMISU

Piscoturi dulci, însiropate în cafea, cremuite cu mascarpone și presărate cu cacao.

YOGURTCAKE

YOGURTCAKE

Desert răcoritor cu cremă de iaurt, blat de biscuiți și fructe răslețe.

CHEESECAKE

CHEESECAKE

Desert gătit din cea mai fină cremă de brânză și blat de biscuiți însiropați, asezonat cu dulceață și zmeură.

LAVA CAKE

LAVA CAKE

Un mix perfect între blat și sufle cu gust de ciocolată, servit alături de înghețată de iaurt și fructe.

BULZ CIOBĂNESC CU ȘUNCULIȚĂ

BULZ CIOBĂNESC CU ȘUNCULIȚĂ

Mămăligă caldă cu mijloc de cașcaval fierbinte, învelită în șunculiță gustoasă, răcorit cu smântână dulce.

și multe altele...